Газови уок - котлони CASTA

Газови уок - котлони CASTA

Горди сме да Ви запознаем с гамата УОК – съоръжения на един от водещите производители на топлинно кухненско оборудване в Италия, а именно – CASTA.                                                                                                      
УОК котлоните са специализирани високо мощни газови съоръжения предназначени за приготвяне предимно на ориенталска и японската кухня. Вертикалният пламък осигурява бързото и равномерно нагряване на тигана и спомага за бързо приготвяне на ястия.
*Конфигурацията на УОК котлони може да бъде изградена изцяло според вашите нужди и желания, като броят на високо мощни горелки може да варира между 1 и 12 броя с различни мощности – както газови (9,5кW; 14 kW; 21 kW) така и газови - инфрачервени горелки (23 kW). Могат да се добавият също така следните опции:
-Подвижен чучур над горелките за лесно добавяне на вода – чрез педал.
-Водо разпръскващи дюзи за лесно измиване на работната зона около котлона – вградени в предната и/или задната част – по избор на клиента.
-Вграден отводнителен канал.
-Добавяне на допълнителен неутрален работен плот отстрани или между горелите
-Газова или електрическа фурна с конвекция.
-Конфигурацията на котлоните може да бъде изградена също така върху база – на крака, тип отворен шкаф, шкаф с отваряеми врати и чекмеджета – съобразени изцяло с нуждите и желанията на клиента.