Неръждаеми тръбни скари INOXit

Неръждаеми тръбни скари INOXit

Защо да изберем неръждаемите тръбни скари произведени от "БИС" ООД!
1. Oпростената и здрава конструкция на скарата се изработва изцяло от неръждаема стомана, това се отнася дори и за вътрешните свързващи елементи, както и за тавата чекмедже под нагревателите!!!
2. Вътрешното окабеляване е от термоустойчиви силиконови кабели, което предотвратява възможността за прегарянето им и поява на утечки или къси съединения!
3. За изработка на нагревателите използваме само оригинален шведски "кантал" и то с голяма дебелина - което удължава многократно живота им!
4. Обкантването на краищата на нагревателите става изцяло с керамични пръстени, всички лустер клеми са също керамични! Използваме собствен внос терморегулатори – 20 А!
5. Захранващият кабел е гумиран, а не с PVC обвивка. Изходът за кабела е отдолу на скарата, което е удобство при всякакви конфигурации за монтаж!
6. Въпреки всички изброени по-горе мерки за безпроблемна работа, скарите са проектирани така, че да са изключително лесни за обслужване при евентуален технически проблем - има достъп до цялата ел. инсталация и нагревателите след развиване на само два болта!!!
7. Скарите  имат лесен достъп за почистване - както отгоре, така и отдолу (след изваждането на тавата при моделите СЕТ или след повдигане на нагревателите при моделите СЕН ), което ги прави изключително практични за експлоатация!