Тави INOXit

Тави INOXit

„БИС” ООД произвежда различни аксесоари за професионалната кухня - тави, стойки за пилета за конвектомат, решетки за отцеждане на месо и др. продукти,  решетки за фурни със стандартни и нестандартни размери и т.н.

За готварството: Изработваме нестандартни тави за готвене от неръждаема стомана AISI 304 по размер на клиента с дръжки и без дръжки. цената се определя според размера. 

Стойки за печене на пилета в конвектомат – за 8 пилета (стандарт  GN 1/1)  и за 16 пилета (стандарт GN 2/1). Възможност да се добави тавичка за мазнината под стойката.

Решетки за фурни  GN 1/1, GN 2/1 и нестандартни размери - неръждаемият материал AISI 304, от който се изработват, позволява да се пече директно върху тях, както и да се мият  в миялна машина. Широко  перфорирани тави  за приготвяне на „пържени” картофи.

За сладкарството: „БИС” ООД има постоянен собствен внос на алуминизарана ламарина, от която произвежда  всякакви размери стандартни (400/600; 460/660; 600/800 мм) и нестандартни размери сладкарски тави.

В последните години алуминизираната ламарина се наложи на пазара като най-подходящият материал за изработка на тави за сладкарската и хлебарската промишленост във водещите в тази област  европейски страни като Италия и Франция. Тя съчетава положителните качества на алуминиевата и на обикновената стоманена (черна или „синя”)  ламарина.

Алуминиевото покритие осигурява по-добра топлопроводимост, съответно по-равномерно изпичане на продукта. В същото време сърцевината на ламарината е от черна стомана, което предотвратява по-сериозните температурни деформации характерни за чистия алуминий и неръждаемите материали като AISI 304. Все пак запазваме своето производство на тави от чиста алуминиева ламарина.

За месарската и млечната промишленост:„БИС” ООД произвежда всякакви тави от неръждаема стомана AISI 304 с нестандартни форма и размери, включително и популярните тави за отцеждане с двойно перфорирано дъно. Тавите са идеалният избор за комплектовка на месарски витрини и за продажба на саламурени сирена, тъй като възможността за оттичане на течностите позволява запазването на идеалния търговски вид на продаваната стока. Тавите се изработват по размер според нуждите на клиента. Тавите се изработват по размер според нуждите и могат да бъдат както с един, така и с няколко сектора.

Показване:
Подреждане по:

Тави за готвене

„БИС” ООД произвежда нестандартни тави за готвенеот неръждаема стомана AISI 304,по размер на клиента..

0.00лв. без ДДС

Тави INOXit за месарската и млечна промишленост

„БИС” ООД произвежда всякакви тави от неръждаема стомана AISI 304с нестандартни форма и размери, вкл..

0.00лв. без ДДС

Сладкарски тави INOXit

„БИС” ООД има постоянен собствен внос на алуминизарана ламарина, от която произвежда  всякакви ..

0.00лв. без ДДС