Пица фурни CUPPONE - Италия

Пица фурни CUPPONE - Италия


Основана през 1963 г. от братята Лоренцо, Луиджи и Паоло Купоне, компанията веднага се специализира в производството на електрически фурни, газови фурни и оборудване за професионалисти в пицарията.
   Днес Cuppone предлага широка и разнообразна гама от еднокамерни или двукамерни електрически фурни, които са проектирани, произведени и тествани в компанията, в сътрудничество с най-добрите професионалисти в света на пицата, за да задоволят всяка нужда от готвене.
   Внимателният избор на иновативни и висококачествени материали на пазара, използването на най-модерните технологии за постигане на най-добра производителност, специалното внимание, отделено на дизайна и ергономията, стриктното спазване на международните разпоредби за безопасност, правят електрическите фурни Cuppone идеалният избор за тези, които очакват съвършенство в кухнята.
   Превъзходство, съставено от детайли като използването на кордиерит за пода за готвене, бронираните нагревателни елементи в горната и долната част на пода за по-добра равномерност на готвенето, програмиране на готвенето, интегрирана система за възстановяване на топлината в камерата за готвене, подреждане и ъгъл версия, която да намери място във всяко пространство, са само част от печелившите характеристики на продукт в хармония с тенденциите на един постоянно развиващ се пазар.