Пица фурни серия GIOTTO

Пица фурни серия GIOTTO

Серията Giotto
Електрическа въртяща се фурна от второ поколение.


Следващото поколение на еднокамерна електрическа фурна със сензорна технология, от неръждаема стомана с въртящ се под за готвене от кордиерит. Оборудвана с двойна скорост на въртене за печене, той може да обърне посоката на въртене според специфичните нужди.

Цифрово управление, две скорости на въртене, преносим навсякъде
Максимална прецизност и контрол на производителността, бързо и равномерно готвене, голяма практичност и ергономичност. Това са предимствата на въртящата се електрическа фурна GIOTTO от второ поколение, преработена да използва сензорна технология.

Благодарение на новата система за управление със сензорен екран е възможно: самостоятелно и по-прецизно регулиране на температурата на камерата и пода за готвене, управление на мощността на двете групи нагреватели (горе и долу) от 0% до 100%, регулиране скоростта и посоката на въртене на пода за готвене и степента на изсмукване на аспиратора; готвене по график; планирани седмични стартове; оптимизиране на потреблението на енергия.
По време на транспортиране и монтаж е възможно фурната да се завърти върху опората, оборудвана с колела, което води до максимални размери до 79 см ширина и 196 см височина, за да позволи преминаване през нормални врати.