Подови пещи POLIN

Подови пещи POLIN


Ing. POLIN & C. S.p.A., Италия, е един от лидерите на пазара в производството на подови пещи за хляб и хлебни и тестени изделия. Базирайки се на дългогодишния си опит, POLIN съчетава предимствата на традиционните пещи със съвременните иновации, за да даде на клиентите си най-добрите продукти на пазара!

 - Пещи с тръбна система с пара – вградената тръбна система с прегрята компресирана пара и иновативната структура на тръбния сноп,
позволяват максимално константна температура в пещта, по-бързо възстановяване на загубената при зареждане топлината, намалят разходите  за енергия и увеличават производството.
TV DRAGO и TV SYNT съчетават предимствата на традиционните пещи за хляб и високотехнологичните съвременни стандарти.
Грижейки се за околната среда, POLIN разработи нови модели работещи с природен газ и с пелети. Пълната гама пещи с тръбна състема с пара можете да откриете ТУК!

- Циклотермични пещи – перфектни за работа в по-малки помещения, за печене на повече продукти при различни температури.
Гарантирана по-ниска консумация на енергия. POLIN разработиха модели захранвани от електричество или природен газ.
Пълната гама циклотермични пещи можета да откриете ТУК!
- Електрически пещи – съчетават класическите варианти на пещите със съвременните високи технологии, с цел по-бързо печене, по-добър топлообмен, пестене на енергия.
Пълната гама електрически пещи можете да откриете ТУК!
- Модулни пещи – създадени за нуждите на производителите на тестени закуски, пицарии, сладкари и топли храни.
Компактни, универсални и икономични, тези пещи позволяват последваща преконфигурация и разширение до 5 нива във височина.
Бързия монтаж, възможността за допълнително разширение и опростеното свързване към електрозахранващата мрежа са най-важните качества на модулните пещи.
Пълната гама модулни пещи можете да откриете ТУК!

Контакти: Мениджър POLIN - България: +359 879 976 999