Пещи тип конвектомат POLIN

Пещи тип конвектомат POLIN


Пещи тип Конвектомат (вентилаторни пещи)

В резултат на дългогодишния опит на Ing. POLIN & C. S.p.A в този сектор, се радваме на голямо разнообразие от пещи, отговарящи на всички нужди на хлебо и сладкаропроизводителите. В зависимост от вида на захранването им с енергия, пещите са три основни групи: електрически, газови и комбинирани, а според начина на печене пещите са разделени в две основни групи:

- Вентилаторни пещи – електрическият модел фурни с въздушна струя имат компактни размери, пулверизиращ водата изпарител и бронирани с неръждаема стомана съпротивления. Гъвкавостта в настройките Ви гарантира бързо и равномерно изпечени продукти с най-високо качество. Газовите модели са оборудвани с топлообменник с голяма контактна повърхност осигуряващ висока производителност с ниска консумация на енергия, горелка от неръждаема стомана за работа с метан или пропан-бутан и отделни изпускателни системи за горене и печене. Предлагат се и комбиниран тип пещи – конвектомат и подов тип в едно. Може да се интегрира допълнително с комбинации подходящи за оптимизиране с цел гъвкавост и независимост. Пълната гама Вентилаторни пещи можете да откриете ТУК!


*Специални пещи – UNICO AVANT, ROTOSTONE и PIERRE.

- UNICO AVANT конвекторната фурна е оборудвана с независимо електрическо повърхносттно отопление, контролирано от термостат (European Patent), който може да достигне 350° С много бързо. Новаторският подход е, че се предлага повърхност за печене, която е независима от останалата част на фурната (напр. печене при 350° С и 200° С). Това позволява различни видове продукти да бъдат изпичани по едно и също време. Продуктите пуснати на независимото повърхносттно отопление могат да се пекат както останалите, като се изключва нагревателния елемент. Пълната гама пещи UNICO AVANT можете да откриете ТУК!

- ROTOSTONE – печенето на подова пещ в стандартна ротационна пещ най-после е възможно. Тази уникална в своята категория пещ пече на огнеупорни поставки при ниски температури, като така гарантира обичайното качество на печене на подови пещи и подчертава гъвкавостта на фурната и удобството при работа. Комбинацията от висока проводимост и конвекционално печене увеличава производителността. Пълната гама пещи ROTOSTONE можете да откриете ТУК!

-PIERRE – вентилаторен тип фурна, която пече на огнеупорни поставки гарантирайки на продуктите еднакво качество и придавайки им ефект на изпичане присъщ за подовите фурни. Комбинацията от висока проводимост и конвекционално печене увеличава производителността. Пълната гама пещи PIERRE можете да откриете ТУК!

Контакти:Мениджър POLIN - България: +359 879 976 999