Автоматични ламинатори OSTALI, серия "QUEEN TRONIC"

Автоматични ламинатори OSTALI, серия "QUEEN TRONIC"

*TRONIC
Ключовите понятия за тази машина са: простота, производителност и надеждност.
Благодарение на дисплея със 7-инчов сензорен екран е възможно да създадете 100 различни програми, да изберете дали искате да започнете работата си от лявата или от дясната маса на ламинатора, да зададете скоростта на захранващите колани и ламиниращите валове до 60 м/мин. Всичко това по един лесен и интуитивен начин, като е необходимо само едно докосване на цветния дисплей! В допълнение към това силните и големи ламиниращи валове, заедно с подсилената конструкция, осигуряват висока дневна производителност и абсолютна надеждност. Автоматична инверсионна система на захранващите колани, сгъваеми и подвижни масички (за версии с маси с тръбна поддръжка) и мрежи за защита от неръждаема стомана са другите функции, които могат най-добре да опишат силния характер на този ламинатор. Новата задвижваща система (нагоре-надолу) на цилиндрите, задвижвана от два хидравлични винта, позволява на потребителя да постигне много тънки дебелини без никакво затруднение, дори и в случай на много твърдо тесто. Наличните допълнителни аксесоари са: автоматично сито за брашно и автоматично навиващо устройство.

*TRONIC PLUS
Безспорно кралицата на всички ламиниращи машини!
Конструкция и тяло от неръждаема стоманена, богат на цветове и интуитивен 7-инчов сензорен екран, който ви позволява да съхранявате до 100 различни програми, снабден със стандартни автоматично навиващи устройства и сита за брашно. Широките цилиндри (с диаметър 80 мм), задвижвани нагоре-надолу от нов тип хидравлична винтова система, гарантират абсолютна точност на ламиниране. Скоростта на движение на коланите и цилиндрите може да се регулира с помощта на инвертор, за да се задоволят всички нужди.
Безшумната и надеждна трапецовидно назъбена захранваща лента, с достатъчно голям обем, благодарение на компактните си преден и заден задвижващи валове, превръщат този ламинатор в перфектният съюзник за всички видове производства, както при занаятчийски, така и при промишлени.

Контакти: Мениджър POLIN - България: +359 879 976 999